Dobrodošli na Agro Budzet Sistem!

Pridružite se velikoj porodici kompanija iz oblasti agrobiznisa koje već koriste Agro Budzet Sistem za unapređenje svog poslovanja u poljoprivredi.
Registrujte se danas i iskoristite sve prednosti naše digitalne platforme!

BUDITE PRODUKTIVNIJI-BAVITE SE POLJOPRIVREDOM NA PAMETAN NAČIN UZ MANJE STRESA

Kompanije - ponuđači

Kreiranje personalizovanih ponuda

Lako i brzo kreirajte potpuno personalizovane ponude roba i usluga direktno na našoj platformi. Prilagodite svoje ponude tačno onako kako to žele poljoprivredni proizvođači. Više nema potrebe za dugotrajnim pregovorima ili prilagođavanjem, jer je sve jednostavno i brzo dostupno na jednom mestu. Poboljšanje zadovoljstva kupaca: Pružajući tačno ono što poljoprivredni proizvođači traže, povećavate njihovo zadovoljstvo i stvarate dugoročne poslovne odnose. Ovo vodi ka povećanju lojalnosti kupaca i boljem reputaciji vaše kompanije.

Uvid u proizvodne planove

Imate ekskluzivan uvid u proizvodne planove poljoprivrednih proizvođača koji koriste našu platformu. To znači da unapred znate njihove potrebe i zahteve. Na taj način možete efikasno planirati svoju proizvodnju, nabavku i distribuciju, smanjujući rizik od nepotrebnih gubitaka i optimizujući svoje poslovanje.

Efikasno upravljanje zalihama

Na osnovu proizvodnih planova, možete pravovremeno uskladiti svoje zalihe sa zahtevima poljoprivrednih proizvođača. Ovo vam omogućava da imate prave proizvode u pravo vreme, smanjujući rizik od prekomernog ili nedovoljnog nivoa zaliha. Imate pristup detaljnim informacijama o vrstama useva koji će se uzgajati, procenjenim količinama buduće proizvodnje i geografskim područjima na kojima će se ta proizvodnja odvijati. Na osnovu informacija o veličini i broju proizvodnih parcela, možete efikasno planirati svoje aktivnosti i optimizovati svoje poslovanje.

Uštede i povećanje profita

Sa Agro Budžet Sistemom, smanjite troškove akvizicije novih kupaca do čak 80%. Ne morate više trošiti vreme i resurse na tradicionalne metode pronalaženja novih klijenata. Naša platforma vam omogućava da pravovremeno pristupite potražnji poljoprivrednih proizvođača i generišete personalizovane ponude. To rezultira većim rastom poslovanja i povećanjem profita.

Jednostavan za korišćenje

Agro Budzet Sistem je dizajniran da bude intuitivan i jednostavan za korišćenje. Nećete gubiti vreme na složene softvere i nepotrebne obuke. Naša platforma vam omogućava brzo i efikasno upravljanje ponudama i transakcijama, pružajući vam vreme da se usredsredite na druge ključne aspekte svog poslovanja.

ABS Paketi usluga za kompanije - ponudjače

Iskusite ABS pakete danas i usmerite svoje poslovanje ka uspehu u poljoprivrednoj industriji!
ABS Silver paket
999
/godina
Maksimalan broj kreiranih personalizovanih ponuda: 100
  • Uvid u proizvodne planove poljoprivrednih proizvođača
  • Pregled geografskih proizvodnih područja prema parcelama, mestu, vrsti useva i procenjenim količinama useva
  • Osnovna analitika podataka kreiranih ponuda
  • Izrada vaše osnovne stranice na ABS platformi - zaglavlje, logo tekst - kratak opis
  • Tehnička podrška putem e-maila
Naruči ABS Silver
ABS Platinum paket
2999
/godina
Maksimalan broj kreiranih personalizovanih ponuda : NEOGRANIČEN
  • Sve usluge iz Gold paketa
  • Napredna analitika podataka kreiranih ponuda – trendovi, tržište, direktna konkurencija
  • Izrada vaše profesionalne stranice najvišeg nivoa na ABS platformi - embed, tekst, video, zaglavllje, logo - po želji klijenta
  • Tehnička podrška putem telefona
Naruči ABS Platinum
Napomena!
Za poljoprivrednike Agrobudžet Sistem i farmerov digitalni vodič je BESPLATAN
Ne propustite ovu izvanrednu priliku da unapredite svoje poslovanje u poljoprivredi. Registrujte se danas i iskoristite 90-dnevno besplatno probno razdoblje da biste otkrili sve prednosti Agro Budzet Sistema.

Registruj se odmah

©2022 Agrobudget.com - Sva prava zadržana | Dizajn Identitet doo Sombor