Dobrodošli na ABS platformu za poljoprivrednike!

Da li želite da vaša poljoprivredna proizvodnja postane efikasnija, profitabilnija i manje stresna?

Upoznajte se sa prednostima koje ABS platforma pruža poljoprivrednicima kao što ste vi.

BUDITE PRODUKTIVNIJI-BAVITE SE POLJOPRIVREDOM NA PAMETAN NAČIN UZ MANJE STRESA

Da, dobro ste pročitali

Registracija na našu ABS platformu je potpuno besplatna za vas! Želimo da vam pružimo najbolje alate i resurse kako biste unapredili svoju poljoprivrednu proizvodnju, a to uključuje i besplatan pristup našoj platformi.

Naša platforma je specijalno dizajnirana da vam pomogne da budete produktivniji i da upravljate svojom proizvodnjom na pametan način, uz manje stresa. Kroz ABS platformu, imaćete pristup nizu prednosti koje će vam doneti značajne uštede i pomoći vam da ostvarite bolje rezultate.

Evo samo nekih od prednosti koje ABS platforma pruža:

ABS

FARMEROV

DIGITALNI VODIČ

Poljoprivredni proizvođači

Ušteda u nabavkama

Zahvaljujući našem naprednom sistemu za upravljanje nabavkama, možete ostvariti uštede do 30% prilikom nabavke inputa za vašu proizvodnju. To znači više novca u vašem džepu i bolji povrat na uloženi kapital.

Smanjenje gubitka profita

Naša platforma vam pruža alate za precizno planiranje i projekciju vaše proizvodnje. Možete predvideti nivoe ulaganja i finansijske rezultate za svaku proizvodnu parcelu posebno. Ovo će vam pomoći da smanjite gubitak profita do 15% i ostvarite veće prihode.

Automatizovan izbor najpovoljnijih ponuda

Naš sistem automatski analizira i bira najpovoljniju ponudu za vas, štedeći vam vreme i novac. Zaboravite na ručno pregledanje i upoređivanje ponuda. Naša platforma će automatski analizirati dostupne opcije i pružiti vam najbolje predloge na osnovu vaših potreba i preferencija. Uštedite vreme i energiju, a istovremeno ostvarite maksimalnu korist.

Projekcija nivoa optimalnog ulaganja

Sa ABS platformom, možete unapred videti koliko treba uložiti u svaki deo proizvodnje kako biste postigli željeni rezultat. Ova projekcija vam omogućava da napravite efikasan plan ulaganja i bolje upravljate svojim resursima.

Projekcija finansijskog rezultata za svaku proizvodnu parcelu

Zahvaljujući našem naprednom sistemu, možete dobiti precizne projekcije finansijskog rezultata za svaku parcelu na vašoj farmi. To vam pomaže da identifikujete najprofitabilnije delove vaše proizvodnje i optimizujete svoje poslovanje.
Registracija na ABS platformu je brza i jednostavna. Samo popunite formular ispod i postanite deo naše poljoprivredne zajednice. Iskoristite sve prednosti koje naša platforma nudi i unapredite svoju poljoprivrednu proizvodnju na pametan način.

Pridružite se danas i započnite put ka većem uspehu na poljoprivrednom tržištu. Uz nas, vaša proizvodnja će napredovati i donositi vam još veće zadovoljstvo i prihode.

Registruj se odmah

Besplatno je
©2022 Agrobudget.com - Sva prava zadržana | Dizajn Identitet doo Sombor