Naši partneri

Uzbuđeni smo što imamo priliku da gradimo uspešna partnerstva sa stručnjacima iz različitih sektora poljoprivredne industrije. Naša posvećenost inovacijama, visokokvalitetnim rešenjima i podršci našim partnerima osigurava da zajedno gradimo održive i profitabilne poslovne odnose.

Naučni institut Mihajlo Pupin

"ABS sa oduševljenjem najavljuje strateško partnerstvo sa Laboratorijom za robotiku naučnog instituta “Mihajlo Pupin”, pionirskom snagom sa preko 50 godina revolucionarnog rada u ovoj oblasti. Kao najstarija laboratorija za robotiku u Jugoistočnoj Evropi i globalni pionir u razvoju humanoidne robotike, Laboratorija za robotiku Mihajlo Pupin donosi neprevaziđeno iskustvo i kreativnost. Njihovo obimno znanje i intuitivan pristup, zajedno s dinamičnim timom iskusnih i mladih istraživača, čine ih vodećim istraživačkim centrom u Srbiji. 
Institut Mihajlo Pupin

Valuator

ABS s radošću najavljuje plodnu saradnju s platformom Valuator, stručnjacima u olakšavanju procesa nabavke. Valuator, tim sastavljen od iskusnih pojedinaca, obezbeđuje efikasnost i kontrolu u procesu nabavke. Njihova platforma, koja omogućava jednostavno upravljanje nabavkom, donosi značajne uštede vremena i novca. Partnerstvo s Valuatorom omogućava ABS-u da našim korisnicima pruži još jedan ključan alat za efikasno poslovanje i unapređenje poljoprivredne proizvodnje.
Valuator

Dyna Crop Space

ABS je ponosan na saradnju s platformom DynaCrop, koja donosi revolucionarne prednosti za naše korisnike. DynaCrop, platforma za digitalno poljoprivredno poslovanje, koristi satelitske podatke za otključavanje novih nivoa preciznosti, produktivnosti i profitabilnosti za poljoprivrednike širom sveta. Pomažući se tačnim podacima, algoritmima i AI modelima, DynaCrop olakšava donošenje odluka zasnovanih na podacima u poljoprivredi i unapređuje vrednost digitalnih alatki za poljoprivredu.
Webstranica partnera

Zadružni savez Vojvodine

Potpisivanje ugovora sa Zadružnim savezom Vojvodine predstavlja prekretnicu za ABS i naše partnere. Kroz ovaj sporazum, ZSV i njene 400 članica zemljoradničkih zadruga će generisati značajno povećanje tražnje za proizvodima i uslugama od strane naših dobavljača koji koriste ABS platformu. Očekuje se proširenje potencijala plasmana proizvoda i usluga kompanija dobavljača na dodatnih 350.000 hektara. Ova saradnja donosi smanjenje rizika u poljoprivrednim investicijama, obezbeđivanje predvidivih rezultata i unapređenje efikasnosti organizacije poljoprivredne proizvodnje.
Zadružni savez Vojvodine

Zadružni savez Srbije

Zadružni savez Srbije (ZSS) predstavlja ključnog partnera Agro Budget System (ABS) platforme u cilju unapređenja poljoprivredne proizvodnje širom Srbije. Kroz ovu saradnju, članovi Zadružnog saveza imaju privilegiju da koriste ABS platformu za kreiranje svojih proizvodnih planova, što značajno olakšava njihovo poslovanje i optimizuje procese proizvodnje. Zadružni savez Srbije okuplja veliki broj poljoprivrednih proizvođača i zadruga širom zemlje, čineći ih veoma ozbiljnim generatorom tražnje za robama i uslugama potrebnim za zasnivanje proizvodnje. Ova saradnja omogućava ABS platformi da pruži personalizovane usluge i ponude svojim korisnicima, uzimajući u obzir specifične potrebe i zahteve poljoprivrednika i zadruga. Zahvaljujući partnerstvu sa Zadružnim savezom Srbije, ABS platforma postaje ključni alat u procesu unapređenja poljoprivredne proizvodnje u Srbiji, pružajući korisnicima mogućnost da donose informisane odluke o ulaganju i optimizuju svoje poslovanje na efikasan i pouzdan način.
Zadružni savez Srbije
©2022 Agrobudget.com - Sva prava zadržana | Dizajn Identitet doo Sombor